ttnordic.dk

Forside
Bolig
Design
Gulv

Kan Man Selv Lægge Betonggulv? Få Svaret Her
29. June 2021
Billede af: Pexels.com

Står du og skal til at bygge nyt hus eller måske trænger dit hjem til en renovering. Så har du måske overvejet betongulv, men kan man selv lægge det? I dette indlæg hvil jeg kort besvare, hvorvidt det er muligt at lægge sit eget betongulv. Få svaret forneden. 

Vi er bekendt med de store grå betonblokke. Vi ser det tid ved byggepladser, hvor de store kran rejser dem op osv. Men hvad hvis man gerne selv vil lege lidt med det? Er det overhovedet muligt, eller skal man have en helt byggeplads over før det kan gøres? 

Du kan rent faktisk godt lægge betongulvet selv, der er bare nogle ting du SKAL vide om beton før du går i gang med det. For når det først er lagt, så kan du bare ikke lige fjerne det igen. 

Vær 100% sikker på at det rum skal være betongulv. Jeg vil ikke anbefale at have betongulve inde på steder som soveværelser, da det er ret koldt og varmen ikke kan trække igennem for at holde jer varme om vinteren. 

Beton har et meget hård overflade, så det kan være ubehageligt at gå på det i noget tid. 

Ellers er det let at vedligeholde og det varer nok resten af husets levetid. Udover det så giver det også et moderne look hvor du nemt kan sammensætte det med adskillige farver.