ttnordic.dk

Forside
Bolig
Design
Gulv

Kan Man Få Betongulv På 1. Sal? Få Svaret Her
23. June 2021
Billede af: Pexels.com

Larmer dine overboer i lejlighedskomplekset? Ville du ønske at der loftet var af beton, så du ikke kan høre dem? Eller er du måske ved at renovere huset og er ved at kigge på alternativer til nyt guld på 1. sal. Følg med i indlægget her, så vil du finde ud af om det er mulig eller ej. 

Beton er utrolig holdbart. Det kan holde på varme, kulde og samtidigt lyden ude af dit hjem. De fleste ville nok vælge at bo i et tæt isoleret hus bygget af rå beton, så de ikke bliver forstyrret af naboen eller trafikkens larm. 

Det er det desværre ikke helt muligt. Medmindre du bor i en lejlighedskompleks der i forvejen er bygget af beton. 

Betongulve lavers kun i nybygget boliger, altså boliger der, ikke er rørt ved før og står i den tidlige face af bebyggelsen. Det skyldes at materialet er tykt og tungt, så logistikken af det er ikke altid til at gøre med. Så hvis du havde tænkt dig at renovere huset for at kigge beton gulv, så er det desværre ikke muligt. Betongulv kan næsten aldrig laves ovenpå en eksisterende gulv, da det er for tungt og kan ødelægge fundamentet neden under det, og så er det ikke til at reparere igen efterfølgende.