ttnordic.dk

Forside
Bolig
Design
Gulv

Kan Man Få Beton På Væggen?
22. June 2021
Billede af: Pexels.com

Går du med tanker om at lave en væg af beton, men er usikker på om det overhovedet kan lade sig gøre og hvordan ville det se ud? Jeg vil i dette indlæg fortælle lidt om beton looket og hvorfor du burde stærkt overveje det 

At have fremstående beton er begyndt at være et populær design i blandt de mange nye nybygger. Looket er tidsløst men på samme tid også moderne. Farven på betonnet kan gå i sammenspil med mange farver, men jeg synes helt klart at beton går bedst med materialer som træ. 

Når du bygger et hus, så er det oftest beton der bliver brugt til de mere bærende elementer af huset. Mange vælger at male over det, men hvis du lyster, så kan du sagtens lade noget af de blive stående. Du kan jo altid, selv male det til igen, hvis du fortryder. 

Vægge af beton holder godt på varmen og kulden og er specielt hvis du skal hænge noget op på det, f.eks. et større fladskærms TV. Dog skal du være opmærksom på at det ikke bare lige er enhver boremaskine der kan bore igennem beton, der findes der slagboremaskiner der er egnet til jobbet. 

Så du kan godt pakke din lille boremaskine fra Ikea ned igen.