ttnordic.dk

Forside
Bolig
Design
Gulv

Kan Man Bruge Microcement Til Badeværelset?
04. March 2021
Billede af: Pixabay

Der er kommet noget inden for byggeri og bolig, der er blevet det helt nye sort. Vi snakker selvfølgelig om microcement. Microcement har på kort tid opnået en status som noget af det mest populære inden for boligmaterialer. I dette indlæg tager vi et kig på microcement og badeværelser. Går de sammen, eller er det en dårlig kombination?

Kan man bruge microcement til badeværelset? Microcement er meget velegnet til badeværelset. Faktisk er det klart det meste populære rum at bruge microcement i. Microcement er ikke alene flot, det er også meget funktionelt, og kan påføres på stort set alle typer af overflader, heriblandt også på gulvet og vægge.

Hvis man bruger microcement korrekt, så får man som bekendt et meget flot resultat. Man får også en meget stærk overflade, der stort set ikke kan slides op. Det er dog meget vigtigt, at man gør det korrekt. Der skal flere lag på, og hvis bare et af dem er lagt forkert, så kan det give en masse problemer.

Når man først har lagt microcementen, så kan man dog nyde de flotte overflader, og samtidig glæde sig over, at det er helt vandafvisende, og aldrig får problemer med fugten fra badeværelset. Kort sagt, så er det en god løsning til dig, der gerne vil have en holdbar, langvarig og smuk løsning.