fbpx

Fordelene ved microcement

Microcement er et tyndt lag af cement, som kan påføres vægge eller gulves oprindelige overflader for et nyt og mere moderne look. Materialet kan tilføjes til stort set alle typer af overfladematerialer og er kun få millimeter tykt.

Læs mere

Microcement på vægge

Skal jeres vægge friskes op, er microcement et bud på en moderne og smuk løsning. Microcements struktur giver et rustikt og varmt udtryk, som fungerer perfekt som en på én gang diskret og personlig baggrund for resten af rummets indretning.

Læs mere

Microcement på gulve

Gulvet er en vigtigere del af et rum, end de fleste tror. Et smukt gulv kan – ligesom et par smukke sko – løfte det samlede udtryk til nye højder. Når et rum, eller hele huset, for den sags skyld, trænger til et løft, er det derfor oplagt at starte med at se på denne del af indretningen.

Læs mere

Microcement i køkkenet

Skal jeres køkken shines op? Eller skal det bare gøres mere praktisk og nemt at holde? Så er microcement måske den rette løsning. Microcement er både praktisk og smukt, og er et populært valg inden for køkkendesign. 

Læs mere

Microcement på badeværelset

I badeværelset er det essentielt med materialer, som nemt kan rengøres, og som som kan modtage meget slid. Samtidig er det vigtigt, at netop dette rum er indrettet, så det har et stramt og rent udtryk. 

Læs mere


Inspirations Galleri

Bad
Gulv
Stue
Vægge
Bad
Soveværelse
Stue
Trapper
Bad & Toilet
Soveværelse
Indendørs trapper
Køkken
Trapper
Nedsunket Badekar
Udendørs indgang
Svømmepøl
Bar
Bar
Badekar & guld
Stue
Gulv
Trapper
Svømmepøl
Håndvask
Udendørsbord
Stue
Stue
Gulv
Svømmepøl
Udendørs arealer
0

Din varekurv