ttnordic.dk

Forside
Bolig
Design
Gulv

Hvad Er Ecoclean?
21. January 2022
Billede af: Pixabay, photoshopper24

Ecoclean er et privatejet dansk firma, der har deres produktion på Lolland. De fremstiller økologiske produkter til rengøring og personlig pleje.

De har eksisteret siden 2013 og blev i 2016 godkendt til Ecocert certificering . Denne godkendelse gjorde, at firmaet endelig kunne producere deres 100 % plantebaseret rengøringskoncept, samt en produktserie til personlig pleje, hvor alle brugte ingredienser er af 100 % naturlig oprindelse.

Det er ikke kun indholdet, der har et fokus på miljøet og bæredygtighed. Emballagen er også produceret ud fra 100 % genbrugsplast og produkterne bliver produceret med grøn strøm fra vindenergi. 

Firmaet har et stort udvalg diverse produkter og har også et udvalg af forskellige dufte. Du kan blandt andet købe produkter med pomegranate-duft eller lavendel.

Er du mere ude efter nogle nye produkter til din vaskemaskine, kan du også her få citrusduft, så det rigtig kan fremstå friskt og rent.

Flere af de normale mere hårde produkter har også tilsat Aloe Vera, så de plejer huden i stedet for at ødelægge den.

Jeg har ikke selv prøvet produkterne endnu, men flere, jeg kender, har. De anbefaler det rigtig meget!

Jeg kommer i hvert fald til at give det et skud i den nærmeste fremtid - skal du være med? ;)

Sidens tekst var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Pico smykker. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.