fbpx

Se det store udvalg af farver og finish her

Hos Top Cement tilbyder vi som et tillæg til Topciments egne farver en eksklusiv kollektion af nordiske nuancer. Kollektionen er designet særligt efter den lokale skandinaviske smag for afdæmpede, stilfulde toner. Der kan vælges imellem nuancer af råhvid, beige, jord, grågrøn og grå. Desuden indgår der fire eksklusive varme nuancer i serien. Her præsenteres lys og mørk okker, støvet aubergine samt en dyb rosa. Vælger I at bruge én eller flere varianter fra vores serie af nordiske farver, er I sikre på at få et stilfuldt og moderne resultat, der i kraft af sin tidløshed aldrig vil gå af mode. Tag et kig på vores nordiske farver og på Top Cements klassiske farver - vi er sikre på, at I vil føle jer inspireret!

NORDIC STORM

NORDIC SKIFER

NORDIC SEASALT

LIGHT
STEEL

LIGHT
CONCRETE

DARK LAVA STONE

NORDIC DARK CONCRETE

NORDIC CONCRETE

NORDIC BLACK SEA

Er I mere til Topciments klassiske farveudvalg, åbner der sig også hér en verden af muligheder. Topciment har et farvekort på hele 40 intense farver. Her kan I vælge imellem et rigt udvalg af jordfarver og gråtoner samt orange, gule, blå eller turkise varianter. For de modige er der også en selektion af opsigtsvækkende røde og orange nuancer.

ACERO

ARENA

ATACAMA

AVELLANA

AZAFRAN

AZUL NOCHE

AZUL PROFUNDO

BLANCO

BLANCO ROTO

CALABAZA

CARMIN

CEMENTO

COBRE

DESERT TAN

FRENCH GRAY

HIMALAYA

JADE

KALAHARI

KIWI

LIQUEN

MAIZ

MANZANA

MARFIL

MAYA

MOJAVE

NEGRO

NIQUEL

PERLA

PIEDRA PARIS

PIZARRA

PLATA

PLOMO

SAHARA

SELVA

SHALE GRAY

TITANIO

TOPO

WENGUE

Også inden for teksturer har I mulighed for at vælge efter jeres egen personlige smag. Topciment udbyder tre forskellige finishes, som alle har sin helt egen stil. Hér udbydes dels en mat overfladetype (Mate), dels en halv- blank (Satinado)samt en helt blank finish (Brillo).Der er således også på denne front noget for enhver smag.

Som det fremgår, er der et væld af kombinationsmuligheder inden for farver af microcement. Hvad enten I er til matte eller blanke overflader, til varme eller kolde toner, eller lyse eller mørke nuancer, vil I kunne finde et rigt og spændende udvalg hos os. Det er også en mulighed at kombinere flere forskellige farver og/eller finishes, hvis man vil have et ekstra personligt udtryk.

HIERRO 030 SIN OXIDAR

HIERRO 004 SIN OXIDAR

COBRE SIN OXIDAR

LATÓN SIN OXIDAR

BRONCE SIN OXIDAR

HIERRO 030 OXIDADA

HIERRO 004 OXIDADA

COBRE OXIDADA

LATÓN OXIDADA

BRONCE OXIDADA

ALUMINIO ESPONJA

BLANCO PLATA ESPONJA

BRONCE LLANA

COBRE ESPONJA

COBRE RED ESPONJA

ORO 063 LLANA

ORO ESPONJA

PLATA 500 LLANA

Har I spørgsmål om Top Cements og Topciments farvekort og overflademuligheder, er I altid velkomne til at kontakte os på enten mail eller telefon.

Se eventuelt også rundt vores side for inspiration til, hvordan I kan lege med alle de forskellige muligheder, som microcement giver.

0

Din varekurv